Häckklippning i Skärblacka

Förstklassiga tjänster inom mark och trädgård i Linköping

Letar ni efter någon som kan häckklippning?

Vill du ha en mer lättskött trädgård? Lobo Park & Mark erbjuder professionella tjänster inom trädgårdsarbeten, häckklippning och markskötsel i hela Östergötland. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att anlägga och sköta allt från slottstomter till fotbollsplaner och trädgårdsprojekt. Vårt företagsnamn kommer från äppelsorten Lobo, och du som kund är alltid i fokus hos oss, därför hjälper vi dig gärna med rådgivning och design oavsett projekt.

Söker du en trädgårdsentreprenör som är vana vid projekt av alla storlekar? Då har du kommit rätt!

Lobo Park & Mark drivs av Jonas Härnbro som är utbildad trädgårdsanläggare. Vårt fokus ligger på drift och skötsel av större utemiljöer som bostadsrättsföreningar, fotbollsanläggningar och parker. Men vi hjälper även till med beskärning av äppelträd eller andra fruktträd, häckklippning, plantering, släntklippning och mycket mer i mindre projekt. Även plattläggning, trädgårdsanläggning, stenarbeten och dränering. Vi är övertygade om att våra framgångar ligger i att vi är kompetenta och gör ett jobb av hög kvalitet – vår personal är utbildade trädgårdsanläggare vilket är ett tryggt bevis på att du får proffsig trädgårdsservice som ger ett snyggt och prydligt resultat.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Lobo Park & Mark AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Häckklippning i Skärblacka

Ditt kompletta trädgårdsföretag!

Lobo Park & Mark är ditt naturliga val för trädgårdstjänster i Östergötland. Konsultuppdrag inom trädgård, häckklippning, ogräsrensning eller större markentreprenad – vad du än behöver ställer vi upp och ger 100 % varje gång. Hör av dig för ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans tittar på din anläggning!

Våra ledord är kvalitet, noggrannhet och arbetsglädje

Kontinuerlig kompetensutveckling och ett resursstarkt nätverk av säsongsarbetare gör att vi kan erbjuda tjänster
som tar tillvara på naturen på bästa sätt – så att våra kunder kan njuta av vackra och trygga omgivningar.

Våra tjänster

Trädgårdsarbeten - Lobo Park & Mark AB

Trädgårdsarbeten

Trädbeskärning - Lobo Park & Mark AB

Trädbeskärning

Gräsklippning - Lobo Park & Mark AB

Gräsklippning

Markarbeten - Lobo Park & Mark AB

Markarbeten

Kontakta oss idag för prisförslag!

Kontakta oss

Är du intresserad av sten- eller plattläggning i Östergötland?

Vänder du dig till oss kan du se fram emot ett professionellt och genuint resultat som lyfter ditt hem. Vår trädgårdsdesigner Maria är en riktig pärla som har lämnat över många vackra sten- och plattprojekt till nöjda kunder. Klassisk kullerstensläggning, en vacker gångväg genom trädgården eller en mur med rabatt? Vad du än vill ha hjälp med har vi kompetensen och kontakterna att utföra ditt projekt. Vi på Lobo Park & Mark är din hjälpande hand för allt inom trädgård, beskärning av äppelträd, anläggning och park. Vi utför även trädfällning. Ring eller maila oss om du har frågor eller önskar en kostnadsfri offert!

Följ oss gärna på sociala medier, vi finns på Facebook och Instagram! Våra kunder består av privatpersoner och föreningar, och har du en förfrågan är du välkommen att kontakta oss, så kommer vi fram till en flexibel lösning för just dina behov. Till ett konkurrenskraftigt pris förstås.